4 Filme de vazut anul acesta. Le-ai vazut?

Mai este putin si anul 2018 ajunge la final. Ti-am pregatit o lista scurta cu 4 filme bune ale anului 2018, pentru ca tu sa poti bifa ce ai vazut si ce nu. Inca mai ai timp de recuperat sau poti sa-ti faci planificarile pana la sfarsitul lui Decembrie.

4 Filme bune

  1. Solo: A Star Wars Story. Filmul asta este despre o calatorie intr-o galaxie indepartata, pe nava numita Millennium Falcom. Este un film plin de aventura, o aventura in compania unui mercenar pe care il vei indragi. Personajul Han Solo se intalneste cu Lando Calrissian si cel care ii va deveni copilor, alaturi de care pleaca intr-o calatorie magica. Daca iti plac filmele sf si de aventura (ori daca te-a pasionat Star Wars) o sa-ti placa si acest scenariu.
  2. Hereditary. Dupa ce mama ei moare, Ellen ia contact cu numeroase taine criptice, de-a dreptul ingrozitoare, toate legate despre ereditatea sa. Cu cat afla mai multe lucruri, cu atat totul se complica si ii este tot mai greu sa fuga de soarta sumbra pe care se pare ca a mostenit-o.
  3. Ocean’s 8. Filmul asta are protagoniste foarte cunoscute si este despre un jaf de clasa, cel mai important pentru Debbie Ocean (interpretata de Sandra Bullock). Deoarece isi doreste sa-si formeze o echipa de profesioniste ajunge sa le coopteze pe Lou Miller interpretata de Cate Blanchett, Amita, Constance care era o hoata de buzunare, Tammy, Nine Ball care este hackerita si Rose, un designer. Scopul jafului este de a pune mana pe o piesa fabuloasa, cu o valoare de 150 de milioane de dolari, un colier ce urmeaza sa fie purtat de catre Anne Hathaway, care intruchipeaza o acrita faimoasa, in cadrul unui eveniment de proportii.
  4. A Quiet Place. Iata un thriller stiintifico fantastic care povesteste despre o familie cu doi copii a caror trai este unul extrem de izolat, mai exact intr-o liniste de mormant. Scenariul se desfasoara in anul 2020 cand Pamantul a fost invadat de extraterestri orbi, dar care aud extrem de bine. Un zgomot cat de mic le poate fi fatal.