Am cumparat trotineta electrica Freewheel Rider Trends

Nu a fost usor sa aleg un model pentru ca exista intr-adevar extrem de multe variante din care poti alege. Am optat pentru Freewheel Rider Trends din mai multe considerente pe care le veti intelege dupa ce veti parcurge randurile urmatoare.

M-a costat 2500 lei si am luat-o cu reducere 17%.

Am ales-o din mai multe motive:

– are rotidin cauciuc de 8 inch pe fata si 6 inchi pe spate, ceea ce reduce riscul de aparitie a unei pene de cauciuc.

– are o autonomie de 25 – 35 Km – desigur autonomia este influentata si de greutatea utilizatorului sau de stilul de mers. Pentru mine o astfel de autonomie de maxim 35 Km este mai mult decat suficient. Intentionez sa merg cu trotineta electrica la munca si mi-am facut temele inainte de a da comanda – stiu exact ce distanta parcurg in medie.

– are o viteza de 25 km/ h – cam toate trotinetele de adulti de taria acesteia au aceeasi viteza maxima. La fel, pentru mine este arhi-suficicient. Pana la urma este importanta si siguranta, pe trotuare aglomerate e greu sa mergi cu viteza maxima.

– are un aspect extrem de placut.

– se poate plia ceea ce ma ajuta din plin. Daca vreau sa ajung in cealalta parte a orasului cu metroul, pot sa iau trotineta si sa o rabatez in metrou sau in mijloacele de transport. Si asta nu e tot. Sistemul de pliere la aceasta trotineta inseamna ca o poti transporta pe rotile ajutatoare. Practic nu esti nevoit sa o cari in spate (modelul are 12 kg).

– frane inteligente si asistate – ceea ce sporeste siguranta si reduce riscul accidentelor.

– are boxe incorporate si modul Bluetooth 4.1 ceea ce poate face experienta de deplasare mai interactiva.

– are de asemenea un afisaj electronic instant, conectat cu trei butoane digitale prin care pot modifica treptele de viteza si modul de afisare.

 

Sunt foarte incantat de jucarie. Imi place cum merge si astept cu nerabdare urmatoarea cursa. Problema este ca vine iarna si mai am putin timp la dispozitie sa ma bucur de compania ei.