Botine cu toc în trendul 2022

Tocul este unul dintre cele mai importante instrumente de seducție. Botinele cu toc arată feminine și elegante. Poți purta botine cu toc înalt în orice perioadă a anului, și, desigur, acest model este potrivit atât pentru o ocazie specială, cât și pentru a fi purtate zi cu zi.

Cu toate acestea, botinele cu toc înalt sunt perfect combinate cu lucrurile din garderoba de zi cu zi și se încadrează și în stilul de afaceri. Acest tip de încălțăminte este potrivit pentru aproape orice ocazie, cum ar fi plimbare, la cinema sau teatru, la o întâlnire, la o petrecere și la multe altele.

Botinele clasice cu toc înalt sunt modele pentru toamnă sau primăvară. Iarna, astfel de încălțări sunt mai puțin confortabile, așa că de obicei sunt purtate doar uneori.

Dar, modelele de vară au câștigat popularitate, deoarece sunt realizate din piele textilă sau subțire și decorate cu diverse decupaje. Imaginile botinelor cu toc la modă sunt cu siguranță pe placul femeilor, datorită diversității lor.

Modelele diferă prin înălțimea și forma călcâiului, precum și prin înregistrarea pe partea de sus.

Cum poate fi tocul?

Desigur, cele mai elegante și mai sexy sunt tocurile tăiate. Aceasta este o opțiune universală care arată bine cu toate stilurile de îmbrăcăminte, cu excepția stilului sport.

Dacă intenționezi să porți botine cu toc la locul de muncă, ar trebui să alegi o înălțime moderată. Cu astfel de încălțări, vei crea un arc excelent cu o rochie teacă sau o fustă creion până la genunchi sau puțin mai lungă.

Închizătorul pe călcâi, cu toată frumusețea și eleganța sa, este o opțiune destul de incomodă. Prin urmare, pentru utilizarea de zi cu zi, multe dintre femei aleg tocuri înalte și groase.

Acest tip de încălțăminte arată bine cu haine freestyle. Alegerea practică și modernă pentru toamnă sunt botinele cu toc înalt gros sau platformă. Modelul cu platformă îți va proteja picioarele de apă, chiar dacă trebuie să mergi prin bălți.

Design superior

Pentru fabricarea botinelor cu toc înalt se utilizează pielea (naturală sau artificială), pielea de căprioară sau textilă. Botinele clasice au vârfuri rotunjite, dar modelele alungite nu sunt neobișnuite. Partea superioară a piciorului se potrivește perfect pe picior, caz în care botinele pot fi închise cu fermoar sau șnur.

Opțiunile de finisare pot fi foarte diverse. Pentru decor sunt adesea folosite accesorii  metalice cum ar fi nituri, vârfuri, lanțuri. Modelele concepute pentru sezonul rece sunt adesea decorate cu rever din piele.

Botinele de seară pot fi cu un decor jucăuș. Sunt decorate cu broderii, cristale, paiete. În plus, cristalele pot fi amplasate pe întreaga suprafață a încălțămintei sau numai în anumite zone. De exemplu, botinele arată foarte elegant, cu vârfuri decorate cu cristale și partea vizibilă a tălpii.

Botinele din piele de căprioară și piele naturală pot fi decorate cu franjuri. Acestea pot fi ciucuri modeste montate pe tocuri sau lateral și franjuri lungi cusute pe degetele de la picioare în mai multe rânduri.

Modelele de vreme caldă au adesea o fantă pe degetele de la picioare și uneori pe călcâi. Versiunea de vară a botinelor poate fi realizată din materiale textile – denim, in sau chiar dantelă. Schema de culori a modelelor este destul de diversă. Modelele de iarnă sunt adesea în culori clasice, iar cele de vară în culori luminoase.

Botine negre – versiunea clasică

Astfel de botine sunt ideale pentru iarnă și în afara sezonului. Pe lângă botinele negre, modelele gri, roșu și maro sunt foarte populare. Modelele de botine cu amprentă animală sunt deosebit de populare. Botinele cu o culoare metalică sau o trecere de la o culoare la altă culoare (ombre) arată foarte elegant.