Căciuli copii din blană și alte tipuri de căciuli în trend

Atunci când alegi căciuli de blană pentru copii, trebuie să ții cont nu numai de stil, ci și de materialul din care sunt cusute. Mai mult, atunci când alegi o căciulă de blană pentru copilul tău, trebuie să te ghidezi după condițiile meteo din regiunea ta.

Pe vreme rece și geroasă, cea mai bună opțiune ar fi o căciulă din blană naturală. Cel mai adesea, modelele pentru copii sunt cusute din blană de iepure și piele de oaie.

Blana poate fi tunsă sau poate fi lăsată în lungimea naturală. Căciulile pentru copii din acest tip de blană sunt capabile să  încălzească capul chiar și pe înghețuri de până la -20 de grade. Cele mai calde și purtabile căciuli sunt considerate pe bună dreptate a fi făcute din blană de vulpe polară, vulpe și raton.

Căciuli de blană pentru fete

Modelele de căciuli de iarnă cu pompon sunt create special pentru fete. Astfel de căciuli arată destul de amuzant, deoarece pompoanele de blană nu sunt inferioare mărimii în sine a căciulii.

O căciulă de iarnă cu pompon din blană naturală este mai scumpă decât o căciulă cu pompon din blană artificială. Astăzi, pe piață există multe modele de căciuli de blană pentru fete cu urechi, fără urechi, poloneze, în combinație cu material tricotat, fleece și altele.

Căciuli de blană  pentru băieţi

Modelele de căciuli cu pompon de blană pentru băieți diferă de modelele pentru fete prin stilul masculin. Căciulile de iarnă pentru copii cu două pompoane mici de blană naturală sau artificială sunt foarte populare.

Căciuli pentru copii cu clapete pentru urechi

Această căciulă a primit acest nume tocmai pentru că are căști turn-down care pot fi legate fie în vârful capului, fie în spatele capului. Acest tip de căciulă poate fi numită cea mai călduroasă și mai practică.

Franța a marcat tendințele în moda căciulilor încă de la domnia regilor. Căciulile franțuzești se disting prin croiala lor extraordinară și formele complexe.

Italia ocupă locul al doilea. În fiecare an, de două ori pe an, aici au loc spectacole prêt-à-porter. Cele mai cunoscute branduri italiene: Armani, Cavalli, Versace, Prada, Dolce & Gabbana își etalează căciulile de blană pentru copii, care sunt și practice deoarece sunt realizate din materiale naturale.

Căciuli copii

După cum știe toată lumea, copiilor le place să se joace în zăpadă, dar nimic nu este mai frustrant decât încetarea prematură a acestei distracții.

Într-un mare procent din cazuri, acest lucru se datorează faptului că sunt înghețați de vremea rece și tu, ca părinte responsabil, trebuie să iei măsurile necesare pentru a preveni ce e mai rău.

De aceea, investiția în îmbrăcăminte și căciuli copii de înaltă calitate este esențială. Acestea asigură că copilul tău va rămâne uscat și cald ore întregi, și în același timp se bucură de zăpadă.

Magazinele online oferă o mare varietate de căciuli copii pentru iarnă și nu numai, de cea mai înaltă calitate și fiabile. Acestea includ căciuli de la branduri celebre și nu numai, iar cu ele copilul tău se va simți în largul său. Astfel de accesorii sunt concepute pentru toate lunile și pentru copiii de toate vârstele, inclusiv pentru nou-născuți.

Căciuli copii impermeabile și respirabile

Articolele sunt create pentru a proteja copiii, iar acest lucru se realizează prin utilizarea unora dintre cele mai recente țesături impermeabile și respirabile. În același timp, sunt extrem de fiabile și practice.

Este foarte posibil să găsești câteva chiar și în promoție, așa că sfatul este să te grăbești. Căciulile de iarnă pentru copii oferite de producătorii de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, sunt călduroase și rezistente la vremea nefavorabilă de afară. 

În plus, au un aspect foarte stilat care îți permite să le combini cu îmbrăcămintea. Ai nevoie de căciuli copii întotdeauna, dar poți oricând să apelezi și la alte produse de actualitate. Căciulile pentru copii pot fi realizate și din materiale de înaltă calitate, rezistente atât la zăpadă, cât și la spălare constantă.