Ce merita sa cumperi de Black Friday?

Black Friday se apropie cu pasi repezi si nu stii pe ce sa cheltui banii? Ofertele sunt uriase asa incat e dificil sa te decizi la ceva anume. Eu mi-am facut planul din timp ca sa nu fiu luat prin surprindere.

Iata ce mi-am stabilit ca merita cumparat de Black Friday

1. Telefon, tableta de la Apple. Toate lumea stie ca echipamentele Apple sunt extrem de bune, chiar daca sunt extrem de costisitoare. Daca prind o oferta buna la un telefon nou Apple, sunt pregatit sa apas rapid butonul de Comanda acum. Din fericire multe magazine IT se aliniaza acestei promovari cu discount de Black Friday mai ales la modele anterioare generatiei actuale. In a acest an cauta si tu cele mai bune oferte la MacBooks, iMacs, iPhones, iPads, ceasuri Apple sau televizoare Apple.

2. Seturi de joc. Nu sunt eu un gamer infocat, dar imi place sa am in casa tot ce am nevoie pentru o partida inopinanta de NFS, Fifa etc. Am studiat putin atitudinea magazinelor anul trecut de Black Friday si am ajuns la concluzia ca se pot face economii importante daca te orientezi spre jocuri video si echipamente de gaming.

3. Promotiile la echipamente electronice nu lipsesc niciodata din meniul Black Friday. In anii precedenti eMAG si alte magazine mari au oferit televizoare, tablete si smartphone-uri la preturi aproape derizorii. Eu caut un televizor mai mare asa ca vandez indeaproape propunerile de Black Friday.

4. Electrocasnice. Nu e niciun secret ca electrocasnicele ocupa un loc de vaza in oferta Black Friday. Poti face economii importante daca vrei sa cumperi un frigideru nou, o combina frigorifica, cuptor incorporabila, aparate de cafea, blendere, aspiratoare.

5. Oportunitati de calatorii. Sunt extrem de pasionat de calatorii asa ca acest punct trebuia notat bine in lista noastra. Fie ca vrei sa cumperi camere la hotel, bilete de avion, vacante all-inclusiv sau city-breakuri scurte, ai mari sanse sa finalizezi tranzactia favorabil.

Desigur acestor patru sugestii li se pot adauga si altele.

Tu te-ai hotarat ce cumperi de Black Friday?