Ce termopan Gealan pot sa cumpar?

Daca vreti sa schimbati geamurile locuintei dumneavoastra, fie ca vorbim de apartament sau casa, aveti mai multe optiuni la dispozitie, in materie de termopane Gealan. Vom discuta pe rand despre ele, astfel incat sa puteti lua mai usor o decizie.

Termopane Gealan S 8000 – 5 Camere

Aceste tipuri de ferestre au o adancime de 74 mm si prezinta avantajul de a fi foarte bune izolatoare termice si fonice. Ele au o camera principala generoasa ce sustine constructia robusta din otel. Prin tipul profilurilor ce folosesc in mod rational materialele, aceste tipuri de termopane sunt prietenoase cu resursele si mediul. O alta caracteristica a lor este unicul element de rigidizare fabricat din otel atat pentru rama, cat si pentru stalpi si cercevea. Daca doriti, puteti ota pentru sistemul de ventilatie inovator GECCO, care asigura un climat interior mai sanatos si mai confortabil. Practic aerul beneficiaza de o circulatie controlata mai buna interior- exterior. Indiferent de stilul locuintei dumneavoastra, puteti alege termopane Gealan S 8000 – 5 camere in culoarea acrylcolor preferata si cu folia decorativa dorita.

Cat costa termopanele Gelana S 8000 – 5 Camere?

Pretul pentru aceste tipuri de termopane incepe de la 54 euro pe metru patrat. Pe www.gealan-ferestre.ro gasiti datele de contact pentru a inainta o comanda de geamuri termopane.

– Termopane Gealan S 8000 – 6 Camere

O alta optiune pe care o aveti atunci cand doriti sa inlocuiti vechiul pachet de ferestre din locuinta dumneavoastra sunt aceste – Termopane Gealan S 8000 – 6 Camere. Ele au aceeasi adancime ca si geamurile Gelan S 8000 – 5 camere, de 74 mm, dar in loc de 5 camere de termoizolare, ele au 6 camere generoase.

Alte caracteristici ce recomanda aceste Gealan S 8000 – 6 Camere sunt armatura foarte solida din otel zincat, sistemul de etainseizare cu garnitura dubla. Acelasi sistem de ventilatie GECCO il regasim si la ferestrele Gealan S 8000 – 6 Camere. Tinand cont de varianta pentru care veti opta in final, puteti ajunge la un transfer terminc de 1.1 W/m2K. Consultantii nostri va pot ajuta sa selectati nuanta acrycolor care se potriveste cel mai bine designului locuintei dumneavoastra. Diversitatea foarte mare are in vedere si foliile decorative, ce imita lemnul. Astfel, designul va fi calduros, placut si se va asorta usor cu stilul incaperii.

Cat costa – Termopane Gealan S 8000 – 6 Camere?

Daca vreti sa amenajati sau sa reamenajati locuinta cu aceste tipuri de termopane, trebuie sa stiti ca preturile incep de la 57 euro pe metru patrat.

Acestea sunt doua tipuri de termopane Gelan pentru care puteti opta la achizitia de noi ferestre pentru apartamentul dumneavoastra. Dar, in afara de acestea, puteti comanda termopane Gealan S9000 cu latime vizibila ingusta si inclinatie de 15 grade, cu preturi de la 63 euro pe metru patrat. Gealan S9000 sunt imbunatatite pentru utilizare STV, pentru lipirea uscata a geamului pe toata suprafata marginii rasfrante a cercevelei. Pentru cea mai buna izolare termica si fonica puteti comanda cu incredere aceste tipuri de ferestre Gealan.