Cea mai tare idee de cadou de Craciun! Asta e!

Stiu ca parca a innebunit lumea cu luna cadourilor si a suprizelor de Craciun, dar pana la urma este frumos sa daruiesti, mai ales daca e vorba despre o persoana importante pentru tine.

In ce ma priveste nu excelez cand vine vorba despre alegerea unui cadou. Asta pentru ca sunt o persoana practica, vreau sa fiu originala si vreau sa gasesc un cadou care sa conteze cu adevarat pentru cel caruia i-l ofer.

Si anul acesta sunt super incantat ca am dat peste cea mai tare idee de Craciun: o trotineta. Este in trend, este practica, este sanatoasa (nu, sanatos nu e doar ceea ce mananci) si este un cadou inedit. Daca ai un buget restrans poti sa cumperi o trotineta normala, dar daca faci un cadou unei persoane speciale si iti permiti poti chiar sa te orientezi spre o trotineta electrica. Poate fi daruita parintilor (daca sunt mai tineri si mai sportivi), fratelui, surorii, iubitului/ iubitei, copilului (chiar exista niste variante junior super atractive), unui prieten bun si lista poate continua mult si bine.

Nu trebuie sa pierzi timpul facand o lista de cadouri pe care le poti cumpara. Pur si simplu incearca sa fii original.

Daca esti pasionat de vehicule electrice si stii ca si cealalalta persoana iti impartaseste preferintele, sugestia mea poate fi formula castigatoare.

Alege o trotineta electrica, un hoverboard sau un scooter electric si acesta va fi cel mai original si mai practic cadou.

Avantajele acestui cadou:

– e practic

– e original

– e simplu

Trotineta nu e deloc complicata. Are un design pe care toata lumea il iubeste (mai ales daca alegi una pliabila) si este extrem de practic.

Aproape nu exista persoana care sa nu aiba nevoie de o trotineta electrica. Poate ca o va folosi o data pe saptamana si tot va ramane un cadou care ii va reaminti de tine.

Iar daca persoana respectiva se indragosteste de trotineta si o foloseste zilnic… ohhh!!! atunci poti sa fii bucuros caci practic i-ai schimbat viata.

Tu ai vreo alta sugestie de cadou pentru Craciun?