Cum alegi un incarcator pentru un laptop Dell?

Cate tipuri de incarcatoare cunoasteti ? cate unul pentru fiecare model; desigur exista si incarcatoare care se potrivesc intre ele si sunt perfecte pentru aproape orice marca de laptop…In magazinul nostru vei gasi o mare varietate de incarcatoare de acest gen.  Sa incepem….

Incarcatoare pentru laptop Dell-In aceasta categorie puteti gasi o mare varietate de incarcatoare pentru notebook-urile Dell. Daca nu gasiti modelul potrivit pentru laptopul dvs., va rugam sa ne contactati si va vom ajuta cu achizitia dvs.

In magazinul nostru avem in stoc cele mai multe dintre incarcatoare pentru laptop Dell. Daca nu gasiti incarcatorul notebook-ului Dell, nu ezitati sa ne contactati.

Incarcatoarele noastre Dell pentru notebook-uri sunt fabricate din materiale de inalta calitate. Pe piata vei gasi mai multe tipuri de incarcatoare laptop (https://www.onlaptop.ro/incarcatoare-laptop) din care sa il alegi pe cel mai bun pentru tine insa va trebui sa tii cont de specificatiile laptopului tau si de tot ce acesta solicita.

Modul de a alege cel mai bun incarcator universal pentru laptop

Daca stiti deja care sunt cele mai bune incarcatoare universale pentru laptopuri disponibile pe piata, probabil ca va va fi greu sa optati pentru un anumit model, deoarece toate au caracteristici foarte pozitive. Iata cateva sfaturi pentru a sti ce sa verificati atunci cand alegeti un incarcator universal pentru laptop.

Pentru a alege un incarcator universal perfect pentru laptopul dvs, va recomandam sa verificati in primul rand tipul de conector pe care il are laptopul dvs. Exista mai multe tipuri de conectori pentru a verifica: baril sau cilindrice, varful, conectorii manseta si conectorii de alimentare coaxiale care sunt mult mai izolate si sunt cilindri care sunt goale si pot fi conectate direct la portul de alimentare al laptopului.

In plus, gasim si un alt tip de conector care poate avea pana la patru pini care vor fi inconjurati de un cilindru subtire si metalic. In acest caz, este un conector de blocare si inchidere. In afara de acestea avem si Molex in care diferite cabluri electrice merg ca intr-o cutie dreptunghiulara si dispozitivul are trei pana la sase terminale.

Cel mai bine este sa alegeti incarcatoare universale de calitate care au conectorii de care veti avea nevoie. In plus, verificati cu atentie preturile, deoarece indiferent cat de bun si de inalta tensiune este un incarcator universal astazi, nu ar trebui sa fie foarte scump. Alegeti intotdeauna cele mai bune marci si verificati daca va fi portabil si usor de transportat pentru a obtine achizitia corecta.

De ce nu incarci telefonul cu acelasi incarcator ca laptopul ?

Dependenta de o sursa de energie electrica poate transforma un laptop intr-o greutate de hartie frumoasa (si grea) atunci cand bateria sa nu mai ofera mai mult de la sine. Pe de alta parte, alte dispozitive mai moderne nu necesita o priza de perete pentru a-si recupera energia: intrarea USB a telefoanelor, tabletelor si „dispozitivelor purtabile” este mai mult decat suficienta pentru a va umple rezervele de energie datorita unui incarcator portabil sau a unei „banci de alimentare”.

De ce nu este acelasi caz cu calculatoare? Pentru inceput, pentru ca porturile sale nu permit acest lucru. „USB este intrarea si iesirea datelor si iesirea de putere, pentru a alimenta dispozitivele externe”, explica inginerii electronisti. De aceea, conectarea unei „banci de alimentare” la laptop „nu veti obtine nimic si puteti incarca ceva in interiorul computerului”. In plus, chiar daca porturile USB ale computerului au acceptat intrarea de alimentare, ar exista un alt impediment: puterea.

Un incarcator laptop Dell este cea mai buna solutie daca este original altfel este recomandat sa tii cont de specificatiile celui vechi si sa alegi componente apropiate.