Cum manevrezi o trotineta electrica? Dar o bicicleta electrica?

Cum conduci trotineta electrica? Dar bicicleta electrica?

Deplasarea cu trotineta electrica este super usoara. E simplu sa o manevrezi si sa o conduci. Eu cand mi-am cumparat trotineta in primul rand m-am uitat la viteza maxima pe care o atinge. Era 25km/h mai mult decat suficient ca nu vreau sa zbor si sa joc nfs printre oameni si obstacole. De asemenea, am studiat si m-am uitat sa aflu cat de agila este trotineta in sine.. in trafic si in zona in care locuiesc. Am considerat ca aceste lucruri sunt extrem de importante.

Hai sa vedem de ce.

Manevrarea prin multime

Evident cand circulam cu trotinetele electrice nu vrem sa ne lovim de oameni (sau de copaci sau de masini parcate). Motivul e clar: nu vrem sa ne stricam trotineta, telefonul cuiva sau sa cream vatamari corporale daca se intampla sa cadem pe vreun trecator. Nu vrem nici sa fim injurati si sa intram in niste conflicte verbale dure.

Deci cum putem sa ne folosim de agiliatea pe care o promite trotineta?

Trebuie sa fii atent, sa mergi incet si sa fii tolerant cand intalnesti un grup/ o multime de oameni. Acest stil de deplasare te va ajuta sa economisesti timp si ce e mai important o sa devii respectuos fata de pietoni. In acest caz toata lumea are de castigat.

Intr-o zi insorita de toamna pietonii se plimba pe strada. Trecea prin multime cu trotineta electrica poate deveni o provocare.

Un lucru este sigur daca facem comparatia cu o bicicleta electrica – aceasta este prea mare pentru a trece printre pietoni. O caracteristica de siguranta pe care o cele mai multe trotinete este limitatorul de viteza (sau moduri de viteza, de unde poti seta o viteza mai mica). Eu de exemplu pot sa setez viteza la 6 km/ h sau 12 km/h in loc de maxima 25km/h.