De ce ti-ai cumpara un scaun de gaming?

Vreau sa-mi cumpar un scaun nou de birou si prin cautarile mele de zilele acestea am dat peste sute de scaune – fara sa exagerez. Dar ce mi-a atras atentia este ca unele sunt „office”, iar altele sunt de gaming. Pentru ca vreau scaunul pentru acasa mi-au atras foarte tare atentia scaunele de gaming. Nu sunt un mare jucator (ma mai delectez din cand in cand) dar ma gandeam ca nu ar strica sa ma aproprii de un asemenea exemplar.

Stiti ce imi place la scaunele de gaming?

Ca arata intr-un fel anume. Sunt foarte multe exemplare extrem de solide, robuste, cu o coloristica faina. Unele au tetiera ca lumea, sunt buretate bine pe laterale, au brate mult mai reglabile si fiabile. Ori m-am saturat de scaunul meu office all black din mesh, ori tanjesc dupa senzatia de a fi impins intr-un scaun de gaming, jucand ceva de viteza si adrenalina la maximum.

Acum sa va spun si ce nu-mi place

Pretul. Scaunele de gaming sunt mai scumpe decat scaunele normale de office. Prin urmare, ultima intrebare care se pune este ‘daca merita?’.

Eu sunt convins ca merita mai ales daca esti pasionat de jocuri, daca petreci mult timp in scaun atunci cand te delectezi cu noile aparitii si daca vrei sa fii confortabil. Recunosc ca am simtit pe propria piele ce inseamna un scaun de 2 lei si unul ergonomic. Poate ca la prima vedere nu prea stii cu ce se mananca ergonomia, dar daca te informezi putin ajungi sa-ti dai seama ca este un lucru care nu trebuie sa lipseasca din constructia si prestanta unui scaun pe care stai mai mult de 8 ore.

  1. Sanatate
  2. Confort
  3. Fiabilitate
  4. Putere
  5. Ajustabilitate

Asta sunt 5 motive bune pentru care as face trecerea de la un scaun simplu la unul de gaming.