Dinu Constantinescu, unul dintre cei mai buni avocati din Valcea

Se spune, cu îndreptăţit temei  că  o treabă bine pregătită este pe jumătate realizată. A fi informat, a şti cum să acţionezi şi a-ţi alege partenerii potriviţi pentru a  rezolva o problemă reprezintă prima condiţie a realizării acestui scop. Avalanşa de informaţii cu care suntem bombardaţi ne determină să fim atenţi şi selectivi pentru a reţine utilul esenţial. Nu de puţine ori însă, suntem depăşiţi profesional şi  atunci facem apel la specialişti.

Cum procedăm atunci când avem nevoie de un avocat?

Căutăm să ne informăm. Avocatul trebuie să fie primul care respectă legea. Experienţa şi pregătirea sunt determinante în această alegere. Căutăm recomandări în rândul persoanelor de încredere, clienţi şi colegi de breaslă, oameni capabili să dea răspunsuri oneste. Trebuie să fie membru al UNBR – Uniunea Naţională a Barourilor din România. Trebuie să fie specializat în domeniul speţei în discuţie şi să fie recunoscut pentru capacitatea de abordare echilibrată a cazurilor soluţionate.

Cu avocatul trebuie să se stabilească o relaţie de încredere, astfel încât acestuia să i se prezinte toate detaliile legate de caz, inclusiv cele care pot părea irelevante sau delicate, cunoscând caracterul confidenţial al acestei relaţii. Un avocat bun trebuie să aibă raţionament logic şi profunzime, să fie capabil  să facă înţeleasă direcţia acţiunilor sale. Avocatul trebuie să fie şi un bun psiholog.

Avocaţi vâlcea cu experienţă bogată

O astfel de persoană este avocatul Dinu Constrantinescu, membru al Baroului Vâlcea, om cu o bogată experienţă în mai multe ramuri importante ale acestei nobile şi prestigioase profesii. Reputaţia sa este clădită în timp prin muncă, implicare şi progres. Specializat în drept penal şi drept comercial domnul avocat Dinu Constantinescu oferă asistenţă în tranzacţii imobiliare şi reprezintă persoanele care au de a face cu cazuri de malpraxis medical şi, de asemenea, oferă asistenţă în domeniul dreptului afacerilor.

Mesajul pe care domnul avocat Dinu Constantinescu il transmite este că avocatul este un partener indispensabil al justiţiei, iar activitatea  sa profesională se exercită în scopul înfăptuirii justiţiei, serviciile oferite corespunzând unui interes public.