Filmele astea sunt excelente pentru Craciun (partea a treia/ ultima)

Azi finalizez lista si nominalizez ultimele filme recomandate pentru Craciun.

 

  1. „Singur acasa” (1990)

Am vazut filmul acesta de foarte multe ori. Nu stiu cum se face ca ma trezesc in vreo zi de Craciun cu ochii atintiti asupra sa, desi il cunosc din copilarie. Si stiti ce e interesant? Inca ma face sa rad  cu pofta. Probabil ca asta e secretul sau. Nu stiu daca exista cineva care nu a vazut acest film atat de prezent pe micile ecrane de Craciun, dar daca aveti din nou ocazia sa-l vedeti sa nu va para rau – transmite o stare generala de bine. Daca vrei sa vezi mai mult, nu uita ca exista si Home Alone 2, precum si Home Alone 3.

 

  1. „Mos Craciun” (1994)

Fara Mos Craciun nu exista Craciun asa ca (aproape) orice film care il are in distributie pe Mos Craciun poate fi o alegere inspirata la sfarsitul lui Decembrie. Dupa ce Mos Craciun cade de pe acoperis, Scott Calvin (Tim Allen) devine noul Mos Craciun iar el si fiul sau ajung sa traiasca minunata magie care se intampla departe la Popul Nord. Problema este ca nimeni nu crede ca el este Mos Craciun – nici macar el insusi. Aceasta poveste este amuzanta si tare captivanta. Un film bun de vazut impreuna cu juniorii.

 

  1. „Cosmarul dinainte de Craciun” (1993)

Disney si Tim Burton sunt reteta perfecta pentru un film desavarsit. Aceasta este povestea lui Jack Skellington, regele dovleac din Orasul Halloween, care descopera orasul Craciun si se hotaraste sa-l cucereasca. Un film interesant, plin de fantastic, cu substrat si o combinatie complicata de lumini si umbre.

 

  1. „Jack Frost” (1998)

Este povestea lui Frosty the Snowman… daca Frosty ar fi un tata neglijent pe nume Jack Frost care moare intr-un accident de masina si se reincarneaza intr-un om de zapada pregatit sa-si repare greselile fata de fiul lasat in urma.

 

  1. „While You Were Sleeping”

O tanara pe nume Lucy ii salveaza viata lui Peter si de aici incepe o noua calatorie pentru ea. Chiar daca viata sa este patronata de singuratate, totul se schimba cand il salveaza pe Peter din fata unui tren si este perceputa din greseala ca fiind logodnica sa de catre familia lui Peter. Pentru ca Peter este in coma, ea petrece Craciunul alaturi de familia lui si se indragosteste de fratele lui, Bill. Totul pare sa fie in ordine, dar ce se va intampla cand Peter se va trezi? Un film bun de Craciun, de vizionat in familie.