Pareri despre „Venom 2018! Film cu buget de 110 milioane$

Ieri am fost prezent la cel mai recent film in regia lui „Ruben Fleischer”, un film fascinant, o simbioza interesanta care a avut incasari in Box Office de peste 450 de milioane de dolari. Acum ma gandesc ce afaceri fac unii, sa bagi 110 milioane de dolari intr-un film si sa scoti 450 de milioane de dolari in cateva saptamania, pai asta inseamna ca ai produs ceva foarte frumos. Au vandut bine, dar nu pentru ca este un film de nota 10, ci pentru ca a fost un subiect nou si interesant. Sa nu mai zic de faptul ca au investit foarte mult in reclama, s-a putut observa faptul ca in ultima perioada s-a discutat mai intens despre acest film.

Dupa cum am spus si mai sus, bugetul filmului a fost de aproximativ 110 milioane $ si face parte din categoria filmelor thriller/științifico-fantastic ce are o durata de 2 h 20 min.

Personal mi s-a parut un film plictisitor, ma asteptam la mai multa actiune, deci un film de vazut acasa si nicidecum la cinema. Chiar citisem un comentariu despre acest film „Venom are câteva momente atractive. Însă un scenariu greoi, fără o linie anume, nu lasă filmul să se îndrepte clar către ceva mai îndrăzneţ, super amuzant ori unic”, spune şi Brandon Davis (ComicBook.com), asa ca pot spune ca la aceasta concluzie am ajuns si eu.

In rolurile principale regasim pe Michelle Williams si Tom Hardy, cel din urma joaca rolul lui Eddie Brock, mai exact Venom. Nota filmului pe iMDB este 7, iar pe cinemagia avem o nota de 8,4 in momentul publicarii articolului.