Scaune si fotolii puf pentru casa ta moderna

Spre deosebire de designul clasic, pastrat in cadre stricte, stilurile de scaune iti permit sa iti lasi imaginatia libera si sa alegi tipul de mobilier care iti place cu adevarat. Si nu este necesar sa urmaresti un singur concept. De exemplu, exista scaune pentru bucatarie, scaune de designer radical diferite in executie, cum ar fi fotoliile puf care formeaza impreuna un ansamblu unic si armonios, cu ecouri reciproce in unicitatea lor.

Exista mese si dulapuri pentru bucatarie care sunt diferite in stil. Dar nu multi oameni isi dau seama cat de mare este varietatea ideilor de design pentru scaune.

Pastrand functionalitatea si confortul scaunului, designerii reusesc sa se joace cu forme, materiale si siluete atat de abil, incat obtin lucruri pur si simplu uimitoare, care stau in pragul mobilierului familiar si al operelor de arta. Te poti familiariza cu cele mai stralucitoare optiuni pentru scaune de designer la moda, care isi pot gasi un loc in bucataria sau sufrageria ta, devenind elementul de stil.

Scaun de metal

Stralucirea rece a metalului este tovarasul ideal in interiorul unei bucatarii-sufragerie de inalta tehnologie si care este, de asemenea, adecvat in special pentru exterior. Cu toate acestea, versiunea clasica nevopsita poate fi inlocuita cu o versiune colorata imprevizibila si poate depasi prescriptiile stilistice. Daca nu iti place gandul de a sta pe metalul rece, poti alege modele cu perne. Un astfel de scaun se comporta bine atat in ​​interior, cat si in exterior.

Scaunul de bar Zena

Scaunul de designer pentru bar are forma unui mugur de lalea. Este foarte expresiv si transforma instantaneu spatiul in care este instalat. Modelul arata solid si nu creeaza o fragmentare excesiva in interior. Scaunul nu are patru picioare, ci doar unul, si atat de elegant, incat doar asezandu-te, te simti ca un reprezentant al elitei de arta.

Scaune din anii 70 si scaune de bucatarie & dinning

Scaunele din anii 70, la momentul aparitiei pe piata, au reusit sa cucereasca pe toti cunoscatorii experimentelor non-standard cu forma mobilierului si au devenit cu adevarat populare. Scaunul are un varf foarte masiv si picioare fragile din punct de vedere vizual, care sunt de fapt foarte puternice.

Scaunele pentru bucatarie si dinning urmeaza forma spatarului, ceea ce este foarte convenabil atunci cand vine vorba de stat la masa sau conversatii pe indelete.

Scarile de pe picioare formeaza parametrii externi unici ai scaunului: atrag intotdeauna atentia, indiferent in ce interior se afla – un restaurant, o cafenea de vara sau o bucatarie obisnuita. Aceste modele pot fi gasite in magazinul online shopea.ro si pot fi cumparate la preturi accesibile.

Scaune la moda Telly Black pentru bucatarie si dinning

Este imposibil sa treci pe langa modelele de scaune la moda Telly Black, cu un design complet neobisnuit. Mobilierul din plastic are un accent urabinistic pronuntat si este mai potrivit pentru incaperile care graviteaza spre mansarda, stil high-tech.

Acest scaun elegant impresioneaza prin designul sau neobisnuit. In exterior, nu pare foarte convenabil, dar in realitate totul se dovedeste a fi complet diferit: modelul este indraznet, dar destul de confortabil.

Fotolii puf

Un fotoliu puf moale este ideal nu numai pentru odihna adultilor, ci si pentru copii. Este un fotoliu confortabil care, va deveni un loc preferat pentru odihna si care va crea o atmosfera pozitiva chiar si in interiorul cel mai strict.

Datorita detaliilor reproduse meticulos, gama de fotolii puf arata ca personajele care prind viata si creeaza o atmosfera de basm. Aspectul produselor, combinat cu functionalitatea acestora, le fac sa fie chiar si un cadou de nepretuit. Modelele de fotolii puf sunt de calitate si sunt realizate din tesatura moale si densa.