Tendințele modei la sutiene sexy și lenjerie sexy

Chiar dacă lenjeria este ascunsă sub mai multe straturi de îmbrăcăminte, femeile încă se străduiesc să poarte sutiene sexy. Lenjeria sexy seducătoare dă încredere oricărei femei. Tendințele modei sunt schimbătoare și dictează pentru tine cele mai actuale modele de sutiene sexy.

Îmbrăcămintea sport a fost întotdeauna apreciată de femei pentru comoditate, dar nu a arătat întotdeauna atractivă. Designerii au ținut cont de acest lucru și au oferit fashionistelor sutiene în stilul sport chic sexy.

Acesta este un tip special de lenjerie de zi cu zi, care se distinge prin confort, rafinament și grație. Un punct culminant poate fi bareta dublă sau elasticul pe chiloți, un material fluid de catifea care strălucește când purtătoarea se mișcă.

Printre sutienele sexy la modă în 2022 există câte un model pentru toate gusturile, dar o atenție deosebită este acordată sutienelor sexy create cu cele mai noi tehnologii. Detaliile de accent sub formă de mărgele mari, blană, panglici și fundițe fac sutienul mult mai ieftin.

Imprimeurile animale sunt relevante în îmbrăcăminte, dar nu și în lenjerie sexy, unde accentul se pune pe culorile uni. De regulă, acestea sunt modele de bază potrivite pentru purtarea zilnică.

Dar dacă vrei un sutien destul de modelat, optează pentru culori neutre. O cupă care abia acoperă sânul este irelevantă astăzi. Accent este pus pe lenjerie confortabilă, plăcută corpului, care aduce comoditate, și nu invers. Cupa sutienului trebuie sa fie potrivită mărimii sânului, și nu o bucată de material care să acopere putin mameloanele.

Sutiene cu multe șireturi decorative

Astfel de modele erau populare în urmă cu aproximativ trei ani. Cu toate acestea, acum designerii se străduiesc pentru minimalism, abundența de curele fiind considerată depășită.

Nu susținem că șireturile arată impresionant, dar sunt incomode de purtat – învelesc, adună și freacă pielea. Variantele cu imprimeu de desene animate, căpșuni și săruturi arată infantile pentru o femeie adultă. Astfel de modele sunt potrivite pentru adolescente, arătând mult mai potrivit.

În modelele de sutiene sexy sunt prezentate un număr mare de culori. În tendință sunt astăzi, modelele geometrice care sunt relevante și au apărut relativ recent.

Lenjerie sexy

De asemenea, doamnele romantice pot purta seturi delicate de lenjerie sexy în stilul Provence. O astfel de lenjerie este prezentată în nuanțe pastelate și poate fi decorată cu broderii tridimensionale sau decor floral.

Pentru somn, trendsetterii oferă seturi practice și confortabile de topuri și chiloți cu talie înaltă. Aceste seturi pot fi completate cu o bandă elastică sport largă sau cu dantelă jucăușă. Multe fete preferă să poarte o astfel de lenjerie sexy în viața de zi cu zi.

Transparență seducătoare

Alături de clasicele seturi de lenjerie intimă din dantelă vor fi la modă și seturile din materiale translucide. Poți căuta un body, top sau sutien și chiloți sexy. O astfel de lenjerie sexy nu este potrivită exclusiv fetelor cu sâni luxurianți, deoarece, acum, la vânzare există seturi uimitoare care subliniază toate avantajele chiar și a sânilor mici.

În colecțiile de toamnă-iarnă 2021-2022, vei găsi o gamă largă de lenjerie sexy pentru fiecare gust și ocazie. Pentru viaţa de zi cu zi, poţi alege un model din bumbac cu bretele, însă, pentru o seară romantică ai nevoie de lenjerie sexy din material translucid.

De asemenea, designerii abandonează treptat lenjeria clasică și tot mai mulți oferă lenjerie sexy fără cupe sau cu inserții parallon subțiri. Industria modei este din ce în ce mai înclinată spre frumusețea naturală, iar timpurile actuale au dat un impuls deosebit de puternic în această direcție.

Totuși, chiar și cele mai pragmatice femei ale modei au început să se orienteze către stilul practic și comoditate.