Top 5 cadouri de Craciun practice

Nu ai nevoie de o lista de dorinte a cuiva pentru a alege un cadou de Craciun memorabil pentru el – ai nevoie doar de putina inspiratie. Este greu sa stii ce tip de cadouri de Craciun  utile poti sa oferi pentru cineva pe care nu-l cunosti foarte bine sau pentru cei dragi care fie au gusturi neabatut de practice, par sa detina deja totul, fie iti spun ca nu vor mai multe lucruri. In mod ideal, vrei ceva care sa nu adauge dezordine, sa nu fie doar decorativ si poate este ceva de care nu au știut niciodată ca au nevoie (dar isi vor da seama in cele din urma ca le este de folos).

Pentru a te ajuta sa gasesti un cadou de Craciun util cu adevarat unic pentru membrii familiei tale, cei mai buni prieteni, colegii de serviciu sau doar pentru tine, am facut un top al acestora.

5 idei de cadouri de Craciun practice pentru barbati si femei

  1. Organizatoare de toate tipurile ca si cadou de Craciun

Daca alegi sa oferi cadouri de Craciun utile atunci multiplele variante de organizatoare disponibile in online pot sa faca viata mult mai usoara celui care le primestet. Din aceasta categorie mentionam: organizator de baie cu oglinda si suport pentru periute si  aparat ras, organizator de cosmetice, organizator de condimente, organizatoare pentru masina si pentru portbagaj, precum sunt cele de pe site-ul Jubi.

  1. Accesorii legate de vin – unul din cele mai bune cadouri pentru barbati de Craciun

In lista ta de prieteni, cu siguranta, vei regasi si iubitori de vin pentru care oferta de cadouri de Craciun utile este variata. Astfel, poti sa optezi pentru un decantor pentru vin, un dispozitiv pentru racire vin cu aerator, un set de accesorii pentru bautorii de vin sau ceva amuzant ce consta in o incuietoare cu cifru pentru sticla de vin.

  1. Ajutoare in bucatarie ca si cadou de Craciun semnificativ

O alta varianta din lista de cadouri de Craciun utile o reprezinta cele care sunt destinate sa iti faca viata mai usoara in bucatarie. Fie ca alegi un set de cutite sau un set de ustensile pentru gratar, fie ca mergi pe un aparat care sa te ajute sa prepari un fel de mancare mai rapid, garantat vei recupera timp pe care il vei putea folosi apoi pentru alte activitati placute.

  1. Cadouri de Craciun barbati si femei, amuzante si utile

Da, poti sa oferi cadouri de Craciun utile, dar si amuzante care sa smulga un zambet de pe fata celui care se va bucura de ele.  Un set format din desfacator de vin, tirbuson si dop intr-o forma amuzanta isi va face treaba si va amuza, in acelasi timp. La fel si un produs pentru curatarea cuptorului cu microunde, inedit si vesel.

  1. Relaxarea e pe primul loc cand te uiti dupa un cadou de Craciun

Si in topul nostru de cadouri de Craciun utile, relaxarea isi gaseste locul prin gama variata de produse create special pentru a iti da un moment de respiro in lumea noastra agitata. Poti alege o saltea pentru masaj corporal, un aparat fitness pentru pedalat sau o perna ergonomica pentru masaj cervical.

Cadourile de Craciun utile din topul de mai sus isi indeplinesc scopul, fiind o sursa de inspiratie pentru tine, cel care vrei sa oferi ceva original. Fie ca alegi sa oferi un ajutor la organizarea casei sau pentru relaxare, lista de mai sus este destul de ofertanta, tu doar trebuie sa te ocupi de oferirea cadoului.