4 Filme Disney de urmarit

  1. The Nutcracker and the Four Realms (2018) – a fost lansat pe 2 noiembrie 2018

Bazat pe povestea clasica a lui ETA Hoffmann „Spargatorul de nuci si Regele Soarece”  si opera lui Pyotr Ilyich Tchaikovsky „Spargatorul de nuci”, personajul Mackenzie Foy – da, pustoaica din Twilight – o interpreteaza pe Clara, o fata care are o papusa speciala. Din distributie fac parte Helen Mirren in rolul viclenei Mamei Ginger si Keira Knightley in rolul Zanei Sugar Plum. Dansatoarea de teatru Misty Coperland va avea un rol de cinste in film, fiind de altfel primul sau rol.

 

  1. Ralph Breaks the Internet (2018) – a fost lansat pe 21 noiembrie 2018

Continuare a filmului animal Wreck-It Ralph din 2012, care s-a axat pe activitatile personajelor video, aceasta poveste ii reuneste pe Wreck-It Ralph (interpretat de John C Reilly) si printesa Vanellope von Schweetz (interpretata de Sarah Silverman) care se aventureaza in salbaticia internetului pentru ca cauta o piesa de joc. Cautarea lor se soldeaza cu multe peripetii in universul Walt Disney Pictures (asa cum devine evident si din fotografia virala publicata vara trecuta de la petrecerea Printesei Disney).

  1. Mary Poppins Returns (2018)

Iata un film care va putea fi in curand vizionat si in cinematografele din Romania. Este vorba despre un nou capitol Marry Poppins pentru urmatoarea generatie, sau cel putin aceasta este una din asteptarile iubitorilor acestui personaj si al celebrei fraze Supercalifragilisticexpialidocious. Continuarea o are in prim plan pe Emily Blunt care joaca rolul unei bone zburatoare care apare exact atunci cand este nevoie de ea. Asteptati-va la melodii calde si la celebrul accent britanic.

Captain Marvel (2019) – lansarea a avut loc pe 8 martie 2019 si ii are in distributie pe Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou etc.

Cel care au ajuns la sfarsitul Razboiului: Razboiul Infinitului, Nick Fury (interpretat de Samuel L Jackson) o invoca pe aceasta eroina legendara sa apara exact la timp. Capitanul Carol Danvers creaza primul film Marvel, adus la viata de catre castigatorul premiului Oscar, Brie Larson. Aceasta poveste are loc in 1990, cand Carol era un pilot de vanatoare prins intre doua lumi extraterestre. Era o perioada mai simpla.