5 cele mai așteptate filme ale iernii 2021-2022

Iarna, așteptăm sărbătorile de Anul Nou , vacanțele, pentru a scăpa din agitația muncii și a ne bucura de premiere fierbinți de film, încălzindu-ne la frig. Așa că alegeți filme pe care să le gustați și faceți un maraton de filme. Va fi ceva de văzut.

1. „ Povestea West Side 

Data lansării: 9 decembrie 2021, SUA.
Regia: Steven Spielberg.
Distribuție: Rachel Zegler, Ansel Elgort, Mike Feist.

Desc: Filmul merită atenție din cauza numelui regizorului. Spielberg, câștigător de Oscar, prezintă versiunea sa a poveștii nemuritoare a lui Romeo și Julieta și o versiune actualizată a musicalului din 1961. Tony și Maria sunt adolescenți îndrăgostiți. Ei sunt din două lumi diferite în New York-ul anilor 1950. Tony a fost cândva membru al unei bande cunoscute sub numele de Rockets. A părăsit gașca, dar este încă aproape de liderul acesteia, Riff. Maria locuiește în Upper West Side din Puerto Rica și este sora unui lider de bande de rechini pe nume Bernardo. Clanurile concurează între ele și acest lucru pune în pericol dragostea tinerilor.

2. „The Matrix: Resurection”

Data lansării: 16 decembrie 2021, SUA.
Regia: Lana Wachowski.
Distribuție: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick.

Desc: Este deja posibilă publicarea unei cărți despre acest film care nu a fost încă lansată, atât de multe s-au spus și s-au scris despre el. Intriga este încă învăluită în mister, există doar teorii în acest sens. Creatorii imaginii au reușit să trezească interesul pentru ea. Cu toți aceiași superbi Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss. A treia scenă s-a încheiat cu presupusa moarte a lui Neo. Poate că punctul de plecare pentru noua parte va fi reunirea lui Trinity și Neo după ani de separare. Și nu va fi surprinzător dacă eroii, în această luptă unul pentru celălalt, salvează umanitatea de câteva ori.

Fapt amuzant: Acesta este primul „Matrix” pe care au vrut să îl filmeze în Chicago (Illinois), orașul în care Wachowski locuiește și pe care se bazează orașul Edge City din primele trei părți. Cu toate acestea, din cauza bugetului din ce în ce mai mare, locația din Chicago a fost exclusă de pe ruta de filmare.