Am vazut cele mai proaste filme din 2018

Suntem pe final de 2018. Cele mai proaste filme din acest an au fost desemnate inca din luna martie, iar eu le-am vazut pe toate.

Zmeura de Aur este titlul care se acorda anual celor mai slabe filme. In 2018 Zmeura de Aur a ajuns la editia cu numarul 38 si ca de obicei a inmanat trofee celor mai proaste filme si performante actoricesti.

„The Emoji Movie” este filmul care bifat cu brio 4 categorii in 2018: – cel mai prost film
– cea mai proasta combinati de actori de pe marele ecran
– cel mai prost scenariu
– regizorul cu cea mai slaba prestatie – „Tony Leondis”

Credeti ca „50 de Umbre ale lui Grey” a fost cumva scutit de aceste titluri care nu fac cinste niciunui film? Ei bine, nu. El a „castigat” la categoria „cea mai slaba interpretare actoriceasca intr-un rol secundar” (titlu atribuit lui Kim Basinger) si „cel mai prost sequel”.

Un al treilea „castigator” al Zmerurei de Aur in 2018 a fost Mel Gibson, din cauza celei mai slabe interpretari actoricesti intr-un rol secundar in filmul de comedie „Daddy’s Home 2”. Premiile nefericite continua cu „actrita cu cea mai slaba interpretare intr-un loc principal” atribuit lui Tyler Perry gratie aparitiei in pelicula „Boo! A Madea Halloween”. „Cei mai prosti actori” au fost desemnati Tom Cruise pentru performanta din filmul „Mumia”, Jamie Dornan pentru rolul din „50 de Umbre ale lui Grey”, Johnny Depp pentru rolul din „Piratii din Caraibe: Mortii nu spun povesti” si Zac Efron pentru aparitia din „Baywatch”.

Cum se decerneaza Premiile Zmeura de Aur?

Pe baza voturilor online a membrilor Golden Rasberry Award Foundation. Sunt peste 1000 de membri care isi dau cu parerea. Premiile Zmeura de Aur au fost initiate in anul 1981 drept parodie a premiilor Oscar si scopul lor este de a ironiza cele mai slabe scenarii si prestatii din filme. De obicei ele se acorda inainte cu o zi de marea gala a premiilor Oscar.

De ce am vazut cele mai proaste filme din 2018?

Ca sa inveti sa apreciezi un film bun, trebuie sa vezi din cand in cand si unul slab. Plus ca in cinematografie parerile sunt impartite. Desigur exista niste criterii generale, acceptate cumva, dar in definitiv stiti vorba aceea „Gusturile nu se discuta”. Am vazut cele mai proaste filme din 2018 pentru ca raman un devorator de pelicule mai bune si mai putin bune. La randul sau Zmeura de Aur este o parodie si trebuie tratata corespunzator. Daca v-as recomanda un film bun, cel mai probabil ati fi curiosi sa-l vedeti. Daca v-ati spune ca un anumit film este de extrem de slab – ati fi oare tentati sa va convingeti de acest lucru?