Cat de obosit sunt dupa ce merg cu trotineta electrica?

Pur si simplu nu obosesc deloc cand ma deplasez cu noua mea trotineta electrica.

Trebuie sa va marturiesc un lucru.

Bicicletele electrice sunt grozave. Au pedale pe care le poti folosi pentru a creste viteza. Te vei simti foarte puternic; ca si cum ai ajunge in varful lumii.

Vei merge mai repede comparativ cu alti biciclisti si nu se va vedea ca te lupti din greu sa mentii viteza. Dar, dupa toate acestea, la un moment dat ai nevoie de o pauza.

Iata o poveste adevarata

Biciclesc dintotdeauna si un lucru e sigur. Nu conteaza cat de repede mergi, daca ai ocazia sa pedalezi si mai repede, vei face acest lucru.

Aceasta oportunitate poate fi descrisa prin sesiuni de antrenamente si pedalare adevarata. Daca ai un motor de 500W pe bicicleta electrica si viteza ti se pare satisfacatoare, apare o alta dilema.

Ca regula generala, vei simti dorinta de a pedala mai mult ca sa te deplasezi si mai repede. Automat vei incepe sa te simti obosit la un moment dat. Dat fiind jocul de pedale, oboseala nu se va lasa prea mult asteptata.

Pe de alta parte, la trotinetele electrice nu exista aceasta problema. Desigur, pot fi momente cand trebuie sa urci o panta prea abrupta si simti ca trotineta nu mai poate, automat o sa lasi un picior jos si o sa depui ceva efort.

Dar, cam asta e tot ce trebuie sa faci. Si doar in aceste cazuri. Trotinetele electrice creaza sentimentul ca trebuie sa te bucuri de o plimbare si sa lasi deoparte graba si provocarile. Te fac sa simti ca si cum ai pluti si tot ce trebuie sa faci este sa te lasi in voia acelei senzatii.

Trotineta electrica este un vehicul special care o sa te scuteasca de orice sudoare si transpiratie. Te va duce din punctul A in punctul B, intr-un mod special.

Aproape orice trotineta de poate duce vreo 25 km pe o singura incarcare a bateriei si vei simti ca si cum ai fi teleportat, nu transportat. Acest lucru poate fi convenabil daca te deplasezi in interes de afaceri. Poti sa te imbraci intr-un costul fara sa-ti fie teama ca o sa ajungi la birou apa tot. Nu o sa te murdaresti si nu o sa transpiri.

Desigur, exceptia confirma regula. Daca o sa mergi cu trotineta la ora 12 intr-o zi caniculara de vara, s-ar putea sa simti caldura cu brio.

Imagine similară