Ce greseli sa nu faci de Black Friday 2018?

Black Friday este plin de potentiale capcane, dar daca stii ce trebuie sa faci vei reusi sa te alegi cu cateva achizitii utile la preturi foarte bune.

1. Nu platiti pretul integral pentru accesorii. Nu va subminati economiile cumparand accesorii cum ar fi cabluri sau baterii la preturile de lista, ci profitati de reducerile produselor pe care intr-adevar le doriti. Magazinele afiseaza aceste articole in mod vizibil si convenabil pentru un motiv. Lucrul acesta se intampla mai ales in cazul componentelor electronice. Dar ce ofera un magazin nu va fi in mod neaparat diferit de acelasi produs pe care il gasiti intr-un magazin concurent. Poate e nevoie de ceva efort suplimentar pentru a plasa o comanda pentru acel accesoriu, dar uneori lucrul acesta poate merita. De aceea au fost inventate cumparaturile on-line.

black friday 2018
black friday 2018

2. E o greseala sa nu faceti comparatii de preturi de Black Friday. Una dintre greseli este sa presupui in mod automat ca un produs dintr-un magazin este o afacere buna, doar pentru ca este listat in promotiile de Black Friday ale unui magazin. Recomandarea este sa verificati si sa va convingeti ca intr-adevar veti face o afacere buna, cumparand acel produs. Stiu, lucrul acesta poate parea destul de complicat daca nu aveti idee cat costa acel produs in rest. De aceea, cel mai bine este sa va informati dinainte despre un produs de valoare mare pe care vi-l doriti cu adevarat. Din fericire, in mediul online este foarte usor sa faceti comparatii. Nu este ca in cazul magazinelor clasice, in sensul ca trebuie sa mergeti in mai multe locatii ca sa verificati niste preturi. In online lucrurile sunt extrem de simple, de aceea anul acesta aveti sansa se a face cumparaturi inteligente de Black Friday. Ce presupune acest lucru? Inseamna ca la final va veti alege cu un produs de care aveti intr-adevar nevoie, pe care vi-l doreati si pentru care ati platit un pret mult mai mic decat in mod normal.

Stiti unde gasiti cele mai bune promotii de Black Friday? Pe www.top10produse.ro gasiti promotiile de Black Friday de la cele mai mari si cele mai importante magazine din tara. Aflati rapid care sunt preturile si reducerile cele mai mari. Faceti usor comparatii de preturi. Daca vreti sa cumparati un laptop vi prectul vi se pare putin prea mare, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa asteptati Black Friday ca sa-l cumparati mai ieftin.