Dumbo, Alladin si Maleficient II – pe lista filmelor Disney din 2019/ 2020

Chiar daca unele filme Disney ce urmeaza sa fie lansate in urmatorii ani sunt filmate in mare secret, exista cateva speculatii cu privire la surprizele care ni se coc.  Urmatoarele filme insa au fost confirmate asa ca fanii Disney deja asteapta cu interes sa patrunda iar in noi taramuri magice Disney.

 

  1. Dumbo.

Dupa 78 de ani, il vom vedea din nou pe Dumbo pe marile ecrane. De data aceasta filmul va fi unul de actiune. Povestea este gandita in lumea reala, nu in desene animate asa cum am fi crezut. Tim Burton nu a apelat de aceasta data la Jonny Depp sau la Helena Bonham Carter. Regizorul a inregistrat niste scaderi de popularitate, pentru ca publicul deja ii atribuie un anumit stil recognoscibil… unul neschimbat care tinde sa devina plat si previzibil. Dar Dumbo promite sa fie altceva. Conform relatarilor Dumbo va fi lansat in martie 2019.

  1. Alladin

Dupa 27 de ani de la momentul in care Robin Williams a uimit pe toata umea cu abilitatile sale vocale, ar trebui sa ne pregatim pentru o alta surpiza de proportii intrucat Duhul va fi interpretat intr-o maniera deosebita de catre Will Smith.

Alladin nu reprezinta un abandon stilistic din cauza aventurii in actiunea live, spre deosebire de alte filme Disney unde personajele sunt animate. Actorii pentru rolurile lui Alladin si Jasmin au fost indelung laudati, iar Will Smith este cireasa de pe tort. Prin urmare, Disney vreau sa ne convinga inca o data de  talentul sau urias in ceea ce priveste selectarea actorilor, crearea si redarea scenelor, maiestria de a combina toate elementele necesare obtinerii unui film excelent. Alladin va fi lansat pe 24 mai in 2019.

 

  1. Maleficent II

Sa nu credeti ca am uitat de o alta tendinta Disney care a fost deja primita foarte bine de spectatori -este vorba despre concentrarea pe personajele negative din desenele animate clasice. Maleficient I s-a dovedit a fi o lovitura neasteptata in box-office iar Angelina Jolie o aparitie ravasitoare si memorabila. Este o mare realizare daca ne gandim ca Angelina a acceptat sa joace doar in circa 3 filme in ultimii 10 ani. Toate lumea se asteapta ca Maleficient II sa aiba un succes si mai rasunator decat primul episod. Lansarea sa va fi pe 29 mai 2020, deci mai avem de asteptat.