Email Hosting – gazduirea de mailuri pe server extern

In ciuda abundentei de mesagerii instant moderne, email-ul ramane cel mai important canal de comunicare pe internet atat in afaceri, cat si in probleme personale. De aceea implementarea unui proiect pe internet, cu o corespondenta fiabila si functionala este una dintre sarcinile principale ale unei companii sau ale unei persoane. Asigurarea posibilitatii de schimb de emailuri este gazduirea de mailuri. Gazduirea de corespondenta implica prezenta unui server fizic,  denumit email hosting, care va gazdui serviciul tau de posta electronica. Poti chiar crea propria ta gazda de e-mail folosind un computer ca server. Cu toate acestea, nu exista nicio garantie cu privire la fiabilitatea unui astfel de serviciu postal si la securitatea datelor transmise.

Email hosting – rapid si eficient

Pentru a va asigura ca posta ta electronica va functiona rapid si fara probleme, trebuie sa contactezi furnizorul tau de  gazduire. Multe companii ofera email hosting ca parte a serviciului virtual. Aceasta este o solutie economica, deoarece vei plati doar pentru sprijinul site-ului tau. Acest lucru este ca un bonus suplimentar, deoarece posta electronica nu poate avea aceleasi resurse ca un serviciu separat complet. Daca ai un mic proiect care nu necesita o capacitate semnificativa, aceasta optiune este ideala pentru tine. Daca mentii mai multe site-uri cu trafic mare sau ai un mail pentru nevoile corporative, ai nevoie de un email hosting profesional, cu numar nelimitat de casute postale, posibilitatea de a sincroniza email-ul de la PC la dispozitive mobile, protectie impotriva virusilor si a spam-ului, precum si o serie de functii utile.

Furnizorul de servicii email hosting

Furnizorul de servicii este partener oficial al Microsoft Corporation si ofera gazduire profesionala pe baza de MS Exchange, care are toate avantajele descrise mai sus. Pentru email hosting, se ofera tarife diferite – putand face o alegere pe baza propriilor nevoi. De asemenea, pentru cei mai exigenti clienti, specialistii ofera gazduirea de mail individual pentru proiectele tale. Posta bazata pe MS Exchange este potrivita nu numai pentru clientii corporatisti, deoarece email hosting iti va permite sa te bucuri de toate beneficiile gazduirii postale profesionale cu o interfata moderna si confortabila in scopuri personale. Un avantaj important al email hosting, este siguranta datelor tale. Prin stabilirea politicilor de confidentialitate, poti fi sigur ca informatiile tale sunt protejate.

Ce presupune email hosting

Email hosting presupune prezenta casutelor postale  „de acasa” si „de lucru”. Email hosting „de acasa” are o functionalitate standard, in timp ce email hosting “de lucru” iti va permite sa rezolvi rapid cele mai complexe probleme de afaceri, datorita unui numar de optiuni utile. Daca doresti, poti comanda casete suplimentare „de acasa” si „de lucru” pentru o perioada fixa, ceea ce reprezinta o solutie profitabila si economica. Pentru proiectele de internet mici, se ofera si email hosting virtual cu posta incorporata, care a fost special dezvoltat de specialistii companiei de specialitate, pe baza propriei lor experiente si a celor mai populare solicitari ale clientilor.

Operatorii de servicii IT ofera o gazduire profesionista cu un serviciu de email incorporat.  Atunci cand achizitionezi email hosting la orice tarif de gazduire, vei avea acces gratuit la posta electronica securizata moderna, dezvoltata de specialisti, si poti crea un numar nelimitat de casete pe un spatiu pe disc, pe care il poti extinde daca este necesar. Pentru mai multe detalii accesati ITExchange – Furnizorul tau de servicii IT.