Mi-am cumparat un sandwich maker si de 3 zile mananc doar sandwich-uri

In niciun caz sandwich maker -ele nu reprezinta vreo inovatie recenta de care putini au auzit. Electrocasnicele astea se gasesc peste tot, incep de la preturi derizorii (cred ca cel mai ieftin pe care l-am vazut era vreo 30 – 40 de lei) si sunt bune la casa omului ca nu stii niciodata cand esti pe fuga si nu ai timp sa-ti gatesti (mai tot timpul).

Daca sunteti tipul de persoana care se trezeste pe ultima suta de metri, iese din casa cu un pantof desfacut si cu haina pe o maneca, nereusind sa dea prin bucatarie, atunci un sandwich maker va poate fi de maxim ajutor. Ok, exagerez… dar toti cei care au un job si trebuie sa fie la birou la o anumita ora au in general dimineti extrem de agitate, pleaca pe fuga de acasa, nereusind sa manance nimic, bazandu-se in schimb pe covrigul de la patiseria de la metrou.

De ce nu reusim sa mancam ca lumea micul dejun dimineata acasa? Pentru ca trebuie sa-l pregatim si pentru ca pregatirea dureaza, iar noi suntem in intarziere. Stop. Pentru ca aici intra in discutie minunatul sandwich maker. In functie de model chestia asta iti prepara un mic dejun cald minunat, un breakfasc care rivalizeaza cu multe preparate din fast food-uri. Eu urasc sa pregatesc micul dejun dimineata, dar cu gadgetul asta viata devine mai usoara. Poti sa-ti faci micul dejun si poti sa-ti prepari sandwich-uri pentru la serviciu. In familie copiii de la 10  – 12 ani deja pot sa foloseasca jucaria asta si isi pot pregati sandwich-ul de scoala asa cum le place.

 

Cum functioneaza?

Utilizarea e super simpla. Faci un sandwich cu ingredientele pe care le vrei (sau pe care le ai in casa), il asezi in sandwich maker, inchizi capacul si astepti 3- 5 minute. Intr-o clipa ai un preparat cald, sanatos si care iti tine de foame. Nu pleca de acasa cu stomacul gol – e o lectie pe care am invatat-o si eu de curand cand am inceput sa acuz dureri. De la o vreme sanatatea devine mai importanta decat orice.

In astea 3 zile de cand folosesc sandwich makerul am incercat tot felul de combinatii si toate au fost cu succes (Evident!). Dar dupa 3 zile de mancat doar sandwich-uri cred ca am nevoie de o mica pauza sau cel putin o sa-mi rezerv aceasta placere doar pentru breakfast.

 

Tu ai un sandwich maker in casa? Obisnuiesti sa-l folosesti sau deja a ajuns in debara?