Momentum – portalul de stiri pe care il tot cauti fara sa stii

De cate ori ti s-a intamplat sa cauti o stire de senzatie, una despre care toata lumea vorbeste si sa dai doar peste scrieri ce se abat vizibil de la subiect? Sa stii ca nu esti singura persoana ce a trecut printr-o astfel de situatie iritanta. Nu ti se pare si tie ca totul acum e foarte comercial si greu mai gasesti calitate chiar si in ceea ce priveste stirile?

Momentum, pe care l-am mentionat in titlu, este o platforma de stiri online tot mai indragita de publicul roman. De ce spun acest lucru? Ei bine, in cele ce urmeaza iti voi expune motivele pentru care acest site are tot mai multi vizitatori pe zi ce trece.

  1. Viteza de publicare a stirilor – nu e asa ca si tu o cauti?

Atunci cand cauti o stire de mare interes, una de ultima ora, cu siguranta si tu iti doresti sa o gasesti intr-un timp extrem de scurt. Cu cat afli informatiile de interes pentru tine mai repede, cu atat mai bine, nu? Momentum are in vedere acest lucru si de aceea nu intarzie cu publicarea stirilor de actualitate.

  1. Ce domeniu te atrage cel mai mult?

Atunci cand decizi ca a venit momentul sa devii vizitatorul fidel al unui site de stiri, el trebuie sa aiba in componenta si categoria de interes pentru tine. Sa pierzi timpul pentru a cauta acele informatii din domeniul care te pasioneaza nu este o idee buna.

De aceea, site-ul de care ti-am spus si mai sus este o alegere inteleapta atunci cand vrei sa fii la curent cu toate. Acolo gasesti stiri atat din politica, economie, cat si din sport, social, entertainment si asa mai departe.

  1. Stirile zilei – de unde te informezi corect?

Daca nu esti acasa in momentul in care se difuzeaza buletinul zilnic de stiri poate fi destul de frustant. In cazul in care in ziua respectiva a avut loc un eveniment important si a fost deja difuzat la TV, iar tu nu ai fost pe faza, esti nevoit sa incepi cautarile.

Stirile zilei sunt doar la un pas distanta de tine pe momentum.co.ro. Nu mai esti nevoit sa cauti fiecare stire de actualitate in parte, plus ca exista si posibilitatea sa nu gasesti din prima chiar ceea ce cauti. Arunca o privire pe site si te vei convinge singur/a de ceea ce spun.

  1. Posibilitea de a da share – de interes sau nu?

Este destul de frustant sa stai sa povestesti o stire persoanei care are aceleasi interese ca si tine. Butoanele de share de pe portalele de stiri sunt o binecuvantare, te scapa de acele momente in care esti nevoit/a sa povestesti un eveniment, plus ca se pierd si informatii pretioase cand faci acest lucru.

Este cazul si acestui site de care iti spun – aici ai posibilitatea sa trimiti orice stire de interes si prietenilor sau apropiatilor tai. Chiar daca suna putin egoist, in acest mod economisesti din timpul tau pretios, vei putea folosi acele minute in care povesteai stirea in alt mod.